Wednesday, December 17, 2008

Perabot yang cantekk

Semalam perabot opis sampai lagi...bak kata Kak Su...tinggal 4 hari 2 jam...ponn ada lagi barang dia...memandangkan Kak Shibam bercuti lama...so x der orang nak update citer2 kat opis...So bila Cik Najwa panggil2 amiklah gambar...aku tunaikanlah permintaan dia...nanti tak ikut arahan pegawai hehehe...jgn maraaa



Kalo baca blog Cik Najwa...inilah cermin yang dia gi beli ngan mak encik hari tu...Cik Najwa Snow Whitenyer...Yang Queen jahat tu???aaaa cuba teka...



Perabot baru...baru sampai semalam...bau kedai lagi hehehe....


Cik Najwa menatap sepenuh hati meja tu...dia suka sangat meja tu..sebab dia jugak lah aku amik gambar2 nih...dia yang suruh tau...huhuhu...



Perbincangan pegawai atasan...memuji or ???? Tengok Cik Najwa kata...patutnya meja ni kena panjang lagi...En Lee dah pikir2 nak order utk bilik dia plak hahaha



Cik Najwa...dah lah..x yah lah kira2 dah..nanti mak encik balik...meh kita kuar meh...


Ada orang ngintai upanyerr.... :P

ok waktu lunch dah abis...mari sambung buat keje...sticker! sticker!

2 comments:

shibam.blogspot.com said...

tak dapat akak bayangkan kalau dia boleh terbaca blog2 kita ni semua, mesti terus masuk icu kan kan kan

weeda said...

tapi kak...ida rasa kalo dia tau kita sumer ada blog..mesti dia kata x buat kejer...kalo masuk ICU leh lah gi melawat nnt...nak ker? huhuhu