Thursday, February 12, 2009

Pergi Giant ketika saya busan...(perlu ke bgtau?)

Semalam bila saya balik rumah...saya macam busan...yer semalam mood x berapa bagus sebab dapat berita yang mengecewakan saya di opis...pegawai saya kena transfer ke tempat lain...saya sangat suka bekerja dengan dia..tapi apa boleh buat...

Jadi untuk menghilangkan kebusanan saya malam tadi...saya ajak Mummy saya gi Giant...suami saya pon x der sbb outstation lagilah menambahkan kebusanan saya...sempat kami berbalas sms sahaja meluahkan yang saya agak sedih....
Aku, Mummy, Akak and Adik....ke Giant...


Aku beli ni jer..x beli pape pon...sajer jalan2 jer...memang x kan dapat dimana-mana pasaraya...


Setiap kali mesti nak naik troli...sambil ngomel2...nak itu dan ini...


kami di belakang...dan dia dah di depan...


saya tukang tolak troli sajer...barang pon x banyak yang dibeli...bahan dapur sket2 jer....Saya kalo lalu tempat2 ni...kan best kalo peti ais umah saya macam ni....ha ha ha...


En. Tokey Giant...saya suka la minum2 ni sumer...saya nak ni dengan percuma...sila hantar ke rumah saya yeh...(percuma?sila hantar?)


nak ni jugee...semua yee...


dan ini juga tau....semua jugak..terima kasih....

En. Tokey Giant : Baiklah sila bayar yer kerana tiada yang percuma di dunia ini dan yang penting ko ingat ko sape hah????sangat tamak haloba ok sumer ko nak....

Saya : B.A.I.K.L.A.HHHH...Mummy jom balik

Ini ajer yang dibeli...itu hanya angan2 saya...sila abaikan....

5 comments:

nizam said...

bawak mengucap weeda....ko takyah nak sedih2 n risau2 ye nanti aku updatekan cite cik najwa ye bila dia datang sini...huhu

weeda said...

hahaha...baiklah...update tauuu. cik najwa blog dia bukan nak update hihihi...

shibam.blogspot.com said...

kah kah kah, dialog ko dgn en tauke giant tu memang menyerlah kan lagi kebusanan ko weeda

kak ngah said...

macam bosan tahap melampau je nih?
meh dtg sini main dengan darwisy...

weeda said...

minggu ni bz ada program :(