Thursday, February 26, 2009

Cerita semalam..nasi ayam dan kerja...

Tajuk macam apa je kan :P ... Aku x der cerita menarik nak update...tapi nak jugak update hehehe...ok semalam adalah hari kenyang di opis...untuk breakfast Sukri belanja kami sumer roti canai dan untuk lunch pula Ejal belanja nasi ayam..Ejal belanja makan sebab dia dah pon dapat jawatan tetap...tahniah Ejal :)

Ok so lepas lunch semalam solat awal2 sebab lepas lunch tu aku terus kena gi Fakulti Kejut...bukan fakulti terkejut tapi Fakulti Kejuruteraan dan Alam Bina hehehe....gi ngan Cik Najwa dan En. Hans Isaac... :P


Semalam ada taklimat kerjaya dari IOI Group...Haaa inilah officer baru aku En. Isaac...ni dia tengah nyanyi hehehe x la..dia tengah bagi welcome speech...Taklimat disampaikan oleh 3 orang manager dari Marketing, Training dan HR..sumer baik2 dan sangat mesra...kami sempat amik gambar beramai2 :)

Dan bila setiap kali aktiviti yang melibatkan pelajar mesti riso diaorang ni datang ke tak...alhamdulillah ramai juga yang datang hampir 50 orang...ok la tuu... :P

Tunggu situ sampai abis ok...selalunyer dah ok sumer balik opis...tapi semalam Cik Najwa kata kita tengok je la hehehe...sebab kalo sebelom ni ex boss aku x suka kitaorang kuar lama2...aku duduk depan sekali ala2 pelajar contoh huhu...Hmmm...rindu pulak time study dolu2 :P