Tuesday, February 3, 2009

Lunch dengan bos baru PYC

Semalam PYC ada wat lunch bersama bos baru mereka kat Puri Pujangga...jemputan adalah oleh Cik Zeera (last minute kot hehehe) yang datang ke pejabat kami tengaharinya...So pergi ke sana dibawa oleh Cik Zeera juga dengan menaiki keretanya...Ini adalah pertama kali saya pergi ke sana ye...

Selamat datang ke Puri Pujangga UKM...kami disambut oleh...eh silap ni Kak Su ni datang ngan kitaorang...jangan marah ye salah guna pic akak...hehehe

Dan kami pon makan...Inilah boss baru opis PYC (yang berbaju putih)...Prof Madya Dr.Syed Mohd Ghazali Wafa...(Maaf kalau salah)...Zeera panggil Tuan Syed...berbaju biru bos PHUM..dan yang sebelah2tu pegawai PYC dan pegawai PHI...

Pose istimewa dari Tuan rumah...Cik Zeera dan En Shy yang duduk semeja dengan kami...Kita minummm duluu...oh yer gelas yang Zeera pegang tu gelas aku hahaha...action ajer tu....Zeera sila comment kenapa anda ambil gelas saya kalo anda baca blog ini :P

Dua sahabat yang tidak dapat dipisahkan...pergi dan balik sesamer...makan sesamer...ambil makanan sesamer...Ejal sangat sayang kat abang dia nih huhuhu...sehingga dapat warning dari Kak Linda yang tidak join lunch tu kerana mereka masuk opis lambat dari kami sumer...

Antara tetamu VIP yang dijemput untuk memeriahkan suasana...(VIP la sangatkan...)

Cik Nurul dan Pn Fad dari PHUM turut hadir..yang pada mulanya nak join meja kami tapi kecewa kerana boss mereka dah panggil duduk semeja ngan dia...Shy terselamat disini...

So pas makan2 kami pon gerak balik ke opis...Alhamdulillah rezeki lunch semalam...Terima kasih kepada PYC terutama Cik Zeera yang sudi menjemput kami... :)

3 comments:

shibam.blogspot.com said...

tu la pasal, pas ni, suk suk dan ijal akan menjadi orang terakhir yang di ajak sebab nya, akak jer yang tahu

zeera said...

sy pegang krn sy tiada minum air manis ari 2..
lgpn dlm cwn sy xde air lg yer..hehehe..

weeda said...

Kak Shibam - baiklah...saya sokong sahaja keputusan akak hehehe

Zeera - Hehehe x sangka ko komen juga..tq