Monday, February 16, 2009

Aktiviti tambahan....

Ok mari saya cerita antara aktiviti kami selain menguruskan program berjalan dengan lancar pada minggu lepas....

Ini Irfan anak Fad PHUM...memang kehadiran dia menyerikan suasana...semua sangat rajin menjaga dia hehehe....comel giler ok...Fad yang kiri sekaliii...kalo tengok blog Kak Linda ada kisah disebalik gambar ini...En Haiqal dan madu 4....huhuhu


Ini pula Syakir dari PYC...selalunya kami di bilik urusetia borak2...baca paper...bila dah start ceramahlah...pada mulanya aku ingat dia baca novel ke apa....sekali rupanya dia baca Buku Panduan Telefon UKM ok...bersungguh-sungguh nih...hahaha....sori Syakir akak curi2 amik gambar ko...pas ni segala extension sila rujuk dengan dia...hahaha....lawak laa...

Dan ini pula En Haiqal sempat update blog nyer...dia memang banyak peminat la...hihihi


Dan yang ini the guys sedang duduk di foyer luar dewan...

OK...now nak citer masa dah abis program plak....lepas kami bergambar beramai-ramai...dan setelah habis menyusun kerusi....ada satu lagi sesi...tapi sesi ini terjadi bila dah tak ramai orang dalam dewan....

Kak Linda dah mula ambil mike untuk nyanyi...pada waktu ini aku dapat idea susun 3 mike sebaris....

Peace dari En. Haiqal...

Ok...gandingan bersama untuk sesi ini....dua2 nak bercakap...

En Haiqal dah garu kepala pening layan kak linda...hehehe


Dan kami memang gelak sajer tengok gelagat mereka2 ini....sangat best....kalo masa program diselitkan persembahan dari diaorang ni....confirm student penuh x nak balik hahaha....and the best part is....ada persembahan istimewa ok....

Taraaa....yer kami bertiga....sedang menyanyikan lagu nasyid....lagu apa ek??haaa lagu 1 Muharam...lawak giler ok....ada rupa group nasyid tak??hahaha.....see Kak Linda sangat bersemangat nyanyi....best giler masa nih....Gilo...

ok itu ajer.... :)

3 comments:

NH Rawlins Una A said...

Korang memang gilo...
Mana le nak dapat staff best camni...
Keep up the gilo2

shibam.blogspot.com said...

ala weeda, next week kita dah dapat jemputan nak bernasyid lagi ni, berebut2 nak mengundang kita tau

weeda said...

yang kelakar sebab kak su pon join nasyid hehehe...saya suruh act ala2 duet beertiga x sangka akak bernasyid la plak hihihi...nanti bulan Mac kena ada persembahan macam ni biar2 dewan sentiasa penuh.. :P