Wednesday, February 4, 2009

Award from Kak Shibam

Aku dapat award wehhh...hihihi...Thank you Kak Shibam yang jelita kerana sudi memberi award ini padaku...




1. Bagi just kat orang yg korang rasa gila-gila / best - Sumer pon best...tapi orang yang bagi aku award ni yang best dan giler sebenarnya...

2. Bagi kat 4 orang sahaja - aku follow blog orang yg aku kenal je (linda Onn aku kenal dia..dia x kenal aku la hehehe)..so x banyak..nak bagi kat budak2 opis sumer Kak Shibam da bagi...ok so nak 4 jer kan???ha kat bawah ni hehehe

3. Link orang yang terima award ni - 1. Cik Najwa yang comel sebab dia best dan sangat baik 2. Cik Nohano sebab dia selalu kata dia gila hehehe...hope Noha happy jangan cedih2 lagi 3. Aku tak tau la nak bagi saper lagi...ketandusan idea lak...huhuhu lagipon yang baca blog ni pon korang2 jugak 4. Aku bagi balik kat Kak Shibam la sebab dia yang sebenarnya GILA+BEST...dua2 dia ada...so nnt dia boleh bagi lagi kat 4orang sbb dia banyak peminat hahaha

4. Sesape dapat award ni Diwajibkan wat posting pasal dye dapat award ni kat blog dye - hah ni aku dah buat...

5. Bgtau org yang kamu berikan award nie kat blog dye ok!! - Cik Najwaaaa...nohaaaaa...kak lindaaaa....saya nak bagi awarddddd...kalo baca blog ni amikkk aaarrrr.....

Hee. - Hee jugak :P Hi5 Emoticon

4 comments:

shibam.blogspot.com said...

lawak lah ko weeda, akak rasa ko kena tepon kak wok blogspot tu kalau tak mahu tahun depan baru dia tahu dia dapat award ni

weeda said...

a'ah la nanti saya bgtau dia hehehe...harap dia sudi letak gambar award tu :P

manlukeman said...

best jugak blog ni..tahniah..

weeda said...

thank you :)