Thursday, February 26, 2009

First Webcam with Pochue....

Sebelum ni aku dapat chat jer ngan adik aku sebab ada masalah webcam dekat tempat dia..dah hampir 3 minggu kot dia kat UK..then semalam barulah berkesempatan berwebcam buat pertama kalinya..bila nampak muka dia jer...aku macam orang jakun ok..cepat2 panggil Mummy Pochue dah kuar...pastu helo..helo...dengar ke..nampak ke...hehehe..sebab ni 1st time aku guna webcam..ketinggalan sungguhkan??huhuhu....

See Pochue sambil borak sambil makan...Mummy dah warn jangan makan coklat ajer...Pochue please jangan lawan Angah ok hehehe :P

Can you see the 2 fingers??? yer jari orang jakun tu :P

Ini sesi pemilihan baju...Pochue ada mintak hantar baju2 dia sket...

Mummy tunjuk kat N...inilah kotak yang nak dihantar nanti...lagi sebulan dapat lah ok....
Sempat main2 lagi orang jakun tuh...Pochue sila jangan marah :)

Tekan idong dia..nyek..nyek...

We can see your teeth!

Peace Pochue...Hahahaha Hi5 Emoticon

Oklah dah hampir 30 minit berbual...kami pon say good bye...Adik and Akak da tido plak time tu...sebab x sangka dapat webcam dengan diakan....so x der la nak suruh diaorang tunggu...nanti next time yer..mesti adik and akak suka :) Kami pon happy tengok Pochue ok di sana...Papai Pochue..study elok2..Take care...

4 comments:

mamaaina said...

kihkih..lawak betul...aku pun jakun tgk nie.
kim salam kat adik ko..erk

nasa said...

ape main letak2 jari kat gmbar org..huhu..xpe2.. :p
nnti next week hari isnin boley kot kalo nk onl9 lg..jgn bg adik tdo dulu..dlm kul 8 kat m'sia ke..

ammen da' craziest said...

wakakakkaa...
x sangka gak kelakar jugak ko nih eh!!! siap men letak2 tgn kat muka adik ko tuh eh??

p/s: btw, x pernah citer plak dulu adik ko lawa eh?? hehehe..

weeda said...

Alo ammen aku tak perasan ko komen kat blog aku..Apa sebab aku kena citer adik aku lawo plak? ko da tunang sonyap2 ajo yer..huhuhu