Tuesday, January 27, 2009

A.L.O.N.G

26/01/09 - Gong Xi Fa Cai...hari ni cuti raya tahun baru cina...aku lepak umah jer...then tenghari Along aku datang ngan family dia...sempatlah kami lunch ramai2 sumer :)

Inilah anak Along aku..Harris Naufal Mohd Hafez...comel giler dan sangat geram tengok dia sebab dia sangat montel hehehe....percubaan untuk mengambil gambar yang pertama...

percubaan kali kedua...x berjaya jgk...dia nangis... :(

Then diaorang pon gerak balik nak gi bsday party...petang tu kitaorang rest jer kat umah...oh ye tudung yang aku pakai kat umah tukan ala2 bibik...suami aku akan panggil aku bibik dan cakap indon bila aku pakai tudung tu...bibik pon bibik laaa....

No comments: