Thursday, May 28, 2009

Thank You Mi...

Salam kawan2...waah dah 6 hari aku x update blog ek...semalam dah ada org tegur hihihi...hari ni dan esok aku adalah bercuti sajer nak clearkan cuti aku..Aku pon x tau naper aku pilih hari nih...sajer je kot hehehe...Now tengah lepak2 je dalam bilik sambil baca blog orang...waaa so free haaa...

Tadi masa aku dok ngan Mummy borak2...tiba2 dengar bunyi kling...kling...kling...kling...bunyi orang jual eskem tu la..jgn salah sebut pulak :P Aku dengan mengadanya cakap ngan mak aku...Mamiiiii nak eskemmm...lama x makan eskem (sambil buat muka yg kunun manja dan minta simpati hehehe)

Yeahhh...aku berjaya buat mami kuar beli eskem untuk aku Hahaha...

Yer untuk aku jer...adik2 aku dah gi sekolah, kalo diaorang ada memang tak beli la...sebab mak aku tak bagi budak2 ni beli sangat eskem...dah la memasing batuk jer...sila jgn jeles ye wahai adik-adikku huhuhu

Tapi untuk kakaknya tak apa kannnn...Hehehehe....Thank you Mummy :)


Hmmm..esok nak minta apa lak yerrr...( waaahhh over la plakkkk :P)


9 comments:

Cik Adik Manis Anne said...

syeedapp gilo nampak eskim tu...hahhahaha..

weeda said...

adik manisss...sudah ada blog juga...itu eskim memang sedapp oooo hahaha..menda yg menggemukkan mmg sumer pon sedap :P

shibam.blogspot.com said...

wahhhhh so freee aaaaa, sampai buat layout baru, ada riben2 lagi, siapa potongkan riben ni, tanda perasmian layout baru, makan bebanyak aiskrim tu, bagus untuk penternakan lelemak, mua ha ha

weeda said...

kata tgh cuti..haruslah so free hokay!aku tgh lipat baju ni kak sambil2 layan lagu hahaha..x per lemak2 I mmg dah sedia terkumpul pon muahahaha

sya said...

hampeh... siap letak gambar batang aiskrim... bila nak belanja darwisy (baca: mama darwisy) aiskrim pulak ni? hehehe

weeda said...

Hahaha eh darwisy dah leh makan eskem ke?ke mamanya yg nak niiii...huhuhu

9W2WDH said...

Hmmm... :/

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

heheh..kak ida..tqah nk coklat..nk bear....hiii....omar xde keje...

weeda said...

9w2wdh - apa hmmm hmmm :P

Tiqah - ok akan dipertimbangkan permohonan ini hehehe