Monday, May 18, 2009

Award dari Kak Sibam Jelita @ Shibam Propa :P

Salam...dengan ini saya mengisytiharkan bahawa saya telah mendapat award dari Kak Linda..mekacih kak...SmileyCentral.com

1. Copy award untuk di letakkan di blog anda ( Baikkk...ok ni lah award nyer tu)



2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :
a. Jelita
b. Ceria
c. Mesra alam
d. Baik hati
e. Sempoiii....

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

a. Tak pandai bergaya dan make up macam pompuan lain

b. Tidak pernah rasa kurus seumur hidup

c. Selalu nak jaga hati orang tapi orang jarang nak jaga hati aku

d. Selalu berfikiran negatif pada diri sendiri

e. Tak banyak cakap..tapi aku tak rasa aku pendiam

f. Pemalu...tapi selalu malu tak bertempat..

g. Garang..tapi pada orang tertentu sahaja..kalo nak dengar aku jerit sila datang ke umah..Mak aku selalu tegur suara aku bila aku marah adik2 aku..tapi selalu masa suami aku x der la hehehe..kalo suami aku ada, aku tegur secara berhemah hahaha..ngan orang lain aku tak garang

h. Aku suka dok umah...suami aku nak berjalan ngan kawan2 ke apa...pergi la...Tapi sekali-sekala aku ikut la jugak..kang kata anti sosial plak

i. Aku ni tak la serius sangat orangnya..melawak juga kekadang..

j. Sederhana jer dari sumer segi..tu sebab aku tak best

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

1. Kak Ngah ~ kakak ipar aku...cikgu nih..jgn memain hehehe
2. Cik Noha ~ pencinta kucing yang tegar
3. Huda ~ adik iparku yg pandai dan rajin masak..dengan tujuan utk dia update blog dia
4. Tiqah ~ adik iparku yang sempoi...untuk diupdatekan blog juga
5. Rohaya ~ Geng aku yang cantik masa kat U dulu..cian dia da dok jauh...weh buat tau
6. Shida ~ Geng aku kat U dulu yang kawin paling awal..ko pon wajib buat
7. Pochue ~ Adik aku yang muslimah sejati jauh nun di UK sana...yang ni tak buat x per...kalo rajin buat ek hehehe
8. Yam ~ budak yang sangat sweet dan putih melepak hehehe
9. Jaja ~ budak brutal yang best
10. Tata ~ budak cantik yang berkawan baik ngan Jaja..naper lama x update blog

OK...DONE!!! 10 penama di atas sila ambil award dan jawab soalan2 ni hokayyy!

7 comments:

shibam.blogspot.com said...

ha ha ha, apsal ko tak pernah rasa kurus seumur hidup, tipu, tipu, tipu,bukan ke kita rasa kurus bila duk sebelah suk suk tu, hah betul tak, so pernah lah jugak rasa kurus kan kan kan

weeda said...

Alaaa suk suk buat apa hehehe...dengan dia jer aku rasa aku kecik sikit la..rasa kurus tu tidak jugak hahaha...

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

heee....t tqah update ler...xrajin nk tulis bnyk2.....
hehehe...

weeda said...

Tiqah x per..kita tulis apa yang kita rasa nak tulis je..hehehe

kak ngah said...

award lagik?
bestnyaaaa...
mana gambar gi pantai sepat?

weeda said...

nanti akan diupdate pelan2 di masa yg sesuai..banyak citer lak last weekend hihihi

nOhAno said...

mekasihh, Ida 4 da award...