Saturday, May 9, 2009

Happy Mummy's Day...I Love My Mummy :)

Esok 10 Mei adalah sambutan Hari Ibu sedunia...so aku selalunya x der la sambut beriya sangat..selalunya wish and cium salam mak aku jer..pastu belanja makan luar or jalan2..x adalah spesel sangat hehehe...yang penting kita kena sentiasa sayang mak kita x yah tunggu hari ibu tul x???Petang esok aku ngan suami akan ke KLIA nak jemput Ibu dan Walid yang baru balik dari Padang. Hari ni suami aku x der lak..so aku ajak Mummy ngan Chik Nong kuar lunch..aku nak belanja la sempena Mother's day sebab esoknya aku x der kat umahkan...aku cakap ngan Chik aku belanja tempat hotel 10 bintang jer hehehe sebab manalah mampu nak ajak makan tempat mahal2...Mummy pon tak kisah..lagipon dok umah boring lak hari nih...So lunch tadi mak cik aku bagi idea gi Tesco Semenyih..kat Kajang ni pon ada Tesco tapi dah selalu sangat pergi macam busan dah..so ni kira baru 2nd time kami ke sana...tapi 1st time utk adik-adik aku...


So kami makan pon kat food court tu jer..sebelah tu ada tempat games..so adik2 aku melayan la main games..bukan selalu dapat main macam nih...lepas makan kitorang gi umah sedara aku pastu balik umah...tak ada apa yg istimewa...tapi bila Mummy cakap terima kasih tu..aku terasa sebak sket la...hehehe...Anyway tak kiralah even kalo tak sambut pon yang penting kita sayang mak kita..

Ok sebenarnya aku berkali2 cuba nak wat ucapan or nak citer tentang Mak aku...tapi x tau la aku taip jer aku nangis..pastu padam balik..tulis balik..aku nangis...sebab macam tak terluah apa yang nak dikata..papepon aku amat menghargai pengorbanan mak aku..kami dah pernah rasa hidup dalam kesenangan dan kesusahan...dan aku sangat bersyukur dengan apa yang kami ada dan kehidupan sekarang..segala jasa Mummy memang tak terbalas..aku sentiasa doakan yang terbaik untuk mak aku.. No words can describe how much i love you..

I LOVE YOU MUMMY...

p/s: Esok entry Selamat Hari Ibu lak sebab memang untuk Ibu (MIL aku) hehehe

4 comments:

shibam.blogspot.com said...

alahai sedihnya weeda, takpe2, biar kekuatan weeda untuk meluahkan nya dalam blog ni datang dgn sendiri ye, jaga mummy baik2 ye darling

weeda said...

teremosi lak tetiba time buat post tu hehehe...

NISREEFA said...

tak pe weeda akak tunggu entry pasal mummy weeda yer.. dah sampai tesco semenyih awat tak mai rumah.. rumah akak belakang tue jer pun.. haiiya

weeda said...

Kak Ima..rasanya tu jer la entry untuk mak kita..hehehe..Laa ye ke? ish mcm jauh je kak dok sana..ida baru 2 kali gi sana..rasa jauh jer..sbb x biasa kot hehehe