Wednesday, May 20, 2009

Berkelah di Pantai Sepat, Kuantan

Pada hari Ahad yang lepas, adik ipar aku ajak nak gi berkelah...so lepas lunch tu kitorang terus ke Pantai Sepat kat Kuantan...perjalanan boleh tahan jauhnya...

Selamat datang ke Pantai Sepat...ini adalah calon pasangan untuk The Biggest Loser musim akan datang hahaha

Sampai jer kami terus makan dulu :P

Yer..masih makan lagi...see budak baju merah makanan sentiasa di tangannya...this explains why i'm very the slim hahaha

Mangsa pada hari tersebut

Geng untuk habiskan makanan hahaha...Tiqah my SIL

Acara berenang gaya bebas pon bermula...angin kuat tol kat sini....best jer...sangat indah pemandangan :)

Ibu dan Walid baru pas mandi

Huda dan Anas adik2 iparku

Pasangan romantis...Abang Long dan Kak Long Yanti

Pasangan setembam bersama selamanya

(sajer amek dari atas kunun nampak kecik sket ke hahaha)

Perkelahan En.Janggut dan keluarganya di Pantai Sepat..merekapon ingin menikmati kehidupan juga

Lepas dah mandi dan makan-makan...kami semua gi makan untuk dinner di satu restorant kat Tg. Lumpur...walopun servis dan makanan agak mengecewakan, tapi alhamdulillah perut kami kenyang juga...dan kami terus pulang ke Temerloh..sampai rumah dah kol 9pm lebih....kol 10pm lebih aku dan suami baru gerak balik ke Kajang...sampai rumah dalam kol 12pm lebih...dan esoknya kena kerja huhuhu...walopun letih, saya sangat gembira dengan weekend saya last week :)

4 comments:

shibam.blogspot.com said...

kesimpulan dari cerita weeda ni, akak perhatikan agenda dia memang banyak makan, makan, makan, makan, memang akak blh join lah family mertua weeda ni, hi hi

weeda said...

Alhamdulillah..sudah tertulis saya masuk dalam family nih..cuba kalo aku masuk family sumer nak yang cantik dan slim2 jer..mau makan hati hahaha..

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

kami kn org baek..heheheheh!!

NISREEFA said...

best gak mkn tepian pantai kan weeda.. sesambil mkn leh mkn angin sekali...sgt best gitu..heheh