Wednesday, May 20, 2009

Oh Suami...

Hehehe...tajuk macam apa jer ...suami aku ni jarang nak begambar..tapi last week masa kami di Pantai Sepat, before balik tengah2 makan aiskrim, suami aku diri kat atas pokok pastu panggil saper nak amek gambar dia..cepat amek...Hehehe...aku ngan Tiqah jer la melayan dia...Siap buat ala2 kunun Statue of Liberty...pose macam samseng kampung dusun si Sarip Dol pon ada hahaha..Posing dah ok yang..cuma kene cover tang perut tu je yer hehehe.....

Now suami aku kat Tawau tengah bertugas kat sana untuk 3 hari....alaaa 3 hari jer..esok dah balik hehehe...tapi rindu jugak huhuhu tataaaa...

5 comments:

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

xpyh rindu la hee....

shibam.blogspot.com said...

podiyavadem, podiyavudi, ha ha ha dah macam hero filem tamil lak akak nengok si omar ni, ampon encik omar, jangan marah ha.

kak ngah said...

Statue of Liberty versi boncit... kwang kwang kwang...

NISREEFA said...

sesekali kasi can la dia bergambar dikk ooiii.. hehehe.. Kalah model tue.. jgn mare ha..

weeda said...

cian suami saya...kompem pas ni aku tidak dibenarkan letak gambar dia lagi huhuhu..tak per tak per..hero tamil ke apa ke...Dia tetap hero di hati saya..cewahh..:P