Thursday, July 16, 2009

Melawat SUK SUK setelah sekian lama :P

Salam kawan2...aku baru balik dari PPUKM dengan Kak Su dan En. Haiqal...kami pergi bertiga jer sebab yang lain ada urusan masing2... Sebenarnya opismate kami si Suk Suk ni dah masuk wad dari last week...tapi baru hari ni kami berkesempatan pergi melawat dia hehehe...ok la tu sempat jugak la kan :P

Si Suk Suk ni sakit kaki sebab dah overweight sangat...dah lama kaki dia membengkak dan sekarang semakin melarat pulak sakitnya tu...Next week pon dia cuti lagi...Now dia tengah kat award ortopedik...Katanya memang kena diet..makanan memang dijaga dan dia kena exercise hari2...Dari beratnya 211kg dah turun ke 186kg...lost 25kg tuuu! baguslah...Haii kalo la aku dapat turun 25kg kan best..Hahaha (sila buat2 tak baca je lah yer hihihi)

So buat kawan2 yang kenal Suk Suk...sama2 kita doakan dia cepat sembuh yer...Memanglah selalu kami kat opis ni tegur dan sound2 cara dia bekerja...tapi aku rasa untuk kebaikan dia juga...Semoga cepat sembuh buat Suk Suk...


Suk Suk terkini (Jangan marah sempat aku snap gambar ko...kata blogger kan hihi)

2 comments:

shibam.blogspot.com said...

hi hi, akhirnya korang pergi melawat setelah disuruh oleh mak tiri supaya terjah terjah terjah, tak dapat dibayangkan kalau akak yang turun 25kg tu, phewittttt

weeda said...

banyak tu 25 kg...huhuhu...aku jangan kan 25kg..1 gm pon x turun2...makin menaik jer...alahaiii :P