Wednesday, July 8, 2009

TAHNIAH KAK SHIBAM :)

Salam kawan2...Cuba tengok betul2 gambar kat atas...Tu gambar Aku ngan Kak Linda...Tapi sebenarnya bukan kami berdua je dalam gambar ni..cuba tengok betul2...Hehehe...Sebenarnya bertiga tau... (rilek..rilek...sila baca sampai abis untuk tidak salah paham hihihi)

Alhamdulillah...dari minggu lepas tak jumpa Kak Linda sebab dia ada kursus BTN dan semalam bercuti, dan semalamlah baru kami dapat berita gembira rupanya Kak Linda tengah pregnant. Kesian dia dah lah kursus BTN...kalo tau awal2 leh la selamat tak yah lari2 ngan wat macam2 hehehe....

Tahniah diucapkan kepada Kak Linda and family...semestinya Mr.R adalah sangat gumbira hehehe...Lepas ni kalo Kak Linda nak makan2, aku leh teman...makanya aku makin gemuk la..dah la ada kafe baru kat sini kan hahaha....So Kak Linda, harap2 jangkit kat aku lak la pas ni hihihi :)

8 comments:

yuyee cap limau said...

kak weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeda..hehe sukeeeeeee btl ke kak shibam ehem lagi??wah kn wat entry khas nie.hehe.ala kak pasni akak lak..saya doakan akak agar dpat timang chaya mata secepat mungkin..amin

weeda said...

yer yuyeeeeeee...cepat buat entry untuk mentormu itu hehehe...Terima kasih juga mendoakan akak ye...harap2 adalah rezekikan..amin...aminnnn hehehe

shibam.blogspot.com said...

weedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tq so much dikk, sangat terharu ni, sob sob sob, excitednya pregnant untuk kali ke 4 ni lebih sikit dari yang dulu2 sebab umur pun dah lanjut, ha ha ha. Weeda teruskan usaha, ikhtiar, doa dan redho ye. Moga rezeki seterusnya terus berpihak kepada weeda dan omar. Amin.

weeda said...

Aduh terharunyer komen ko kak...Semoga selamat semuanya ye..I'm happy for you :) Terima kasih mendoakan kamijuga..Aminnn :)

KAK LIJA... said...

Weeda..

Seronok eek..
kita yang excited..
Tahniah linda!!
tapi caya la.. weeda, siap buat entry utk linda lagi..

Buat weeda

Akak sentiasa mendoakan kebahagiaan weeda.. n percayala..
penyakit ni berjangkit..
moga cepat murah rezeki yg satu ni.. amin
weeda.. jaga n tengok22 kan
linda tau........... hi hi hi

weeda said...

hehehe mestilah..sayakan ada 2 kakak kat opis ni..so tumpang gembira jugak :)

Terima kasih Kak Lija..adoyaiii malu lak,orang pulak wish2 saya ye hihihi :P Jangan riso, kami kat sini akan jaga Kak Linda baik2hehehe :)

HM Hafizd said...

wah.. congratulation..
ehh, sy patut ucap kat blog kak shibam kan, hehe

nnt giliran kak weeda lak..
sy blik umah bru nie dpt tau kak sy pon bru pregnant sbln... hihih

weeda said...

Hehehe yer lah Din..

TQ Din...Baguslah nanti dapat anak buah lagikan :)

Dah habih belajar yer? nanti belanja kakak2 di PHI ni yer hehehe :P