Tuesday, July 14, 2009

AKU ADALAH BOSAN TAHAP GABAN!

Hmmm...aku rasa kalo ada graf kan...graf aku untuk 2 hari ni adalah statik tak pon semakin menurun...risau betul la...aku rasa lama2 otak aku ni tak berkembang dan akan menjadi semakin bengap dan lembab kalo terus dibiarkan begini...Aku akan bertukar menjadi Gaban kerana aku adalah bosan tahap gaban...

Okay...kenapa ayat sekarang kalo seseorang tu tengah bosan yang melampau...ayat2 yang terkeluar ialah Bosan tahap Gaban...tak pon...Bosan tahap Dewa...korang perasan tak?

Aku pon dah terikut2 cakap macam tu....Korang kenal ke saper si Gaban tu???

Terima kasih kepada Mr.Google sebab aku dah jumpa gambar IC Gaban...Gaban ni kan citer time dolu2...kalo sesaper sezaman ngan aku tau la kot...aku pon sekolah rendah lagi kot masa tu...Tapi kenapa Gaban lagi femes ek???

Sebab time tu aku rasa aku lagi suka tengok Suria Perkasa Hitam...Memang tak ingat dah citer tu..tapi aku tau dulu aku layan citer2 nih ngan kakak aku..dia ingat lagi tak ek hehehe :P

Aku dah kataaa...Jangan biarkan aku bosan sangat...nanti aku merapu di tahap maksimum pulak! Astagfirullah....macam manalah aku boleh tetiber citer pasal entry ni...kronik dah aku ni...Sila kembali ke pangkal jalan...Tolonggg!


p/s: Jangan risau...Aku masih waras lagi hihihi :P

8 comments:

nur_rule said...

giler seyhh.. ko ni mengimbas kenangan lama.. betul3.. kite lagi suke suria perkasa hitam. sbb moto die lagi cun pstu die pun lagi ensem dari gaban.. wkakakaa.. kalo la ade repeat cite tu kat tv, mesti xcaya leh layan cite2 ni;p. kot aku bole suruh Harris plak layan skrg nie.. ekekkee

shibam.blogspot.com said...

ha ha ha, akak suker tahap gabannnnnnnn

weeda said...

Nurul - Hahaha aku tengah bosan tadi..merepek2 la jadinya..yer la SPH tu lagi encem dari si Gaban :P

Shibam - See sumer suka word "gaban"..why why tell me why? :P

9W2WDH said...

Yang, r u ok? Actually kenapa orang pakai perkataan Gaban, sebab perkataan Gaban tu pendek... ye la, kalo buat bosan tahap Suria Perkasa Hitam kan macam panjang je....

Nurul, bebudak skang tak layan dah katun zaman kita dulu... aku pun tak tau kenapa.. aku tgk Daniel dok layan katun ntah pape skang ni.. ben 10 la, ape2 lagi la katun zaman skang... dah takde dah Gaban, Suria Perkasa hitam, Saber Rider, macam2 la...

weeda said...

Not so ok but I'm still okay hehehe...

Yer la Yang, alasan tu boleh digunapakai hehehe :P

nasa said...

huhu..kalo dibiar lg 2, 3 hari, xtau laa bosan tahap apa pulak ek..huhu...

jgn kan kartun zaman korg,kartun2 zmn n pon xde dah..

kamikaze501 said...

akak klu tension, makan la coki2... mesti x tension..!!! yes... gaban perkasa hitam cita saya time kecik2 dulu...huhuhlalalala

weeda said...

N - ish rugi2 x dapat tengok hahaha

Kamikaze- Coki2??Aku suka makan coki2...tapi tak elok makan selalu sbb nanti makin gemuk la aku ni :P