Monday, July 13, 2009

Happy 8th Birthday Danial :)

Hari Ahad semalam 12 Julai 2009 genaplah adik aku Si Danial ni 8 tahun....Selalunya kami x la celebrate sangat...tapi kali ni kitorang kumpul kat umah Along aku kat Ampang. Minggu sebelumnya adalah birthday Harris, tapi kami tak dapat datang pon birthday party dia...jadi kitorang gi lah semalam, nak bagi hadiah Harris dan alang2 tu sambutlah birthday Danial juga...

Seperti biasa, kek adalah tajaan dari Angah dia yang menggunakan tepung kek instant sahaja..Terima kasih kepada tepung itu sebab banyak membantu saya hehehe...instant pon instant la...buat syarat je ada kek tu huhuhu :P

So lepas breakfast, bermulalah acara tiup lilin dan potong kek..Danial memang tak sabar2 nak potong kek tu sebab aku buat awal malam Sabtu hari tu...Selepas itu kami lepak2, borak2 dan main ngan Harris ajer :)

Ni Danial ngan present from Alongnya...eh Harris pon ada present...

Haaa ni Harris punyer present okay! Tok Mummy baru nak bagi sebab tak datang last week...

Thank you Uncle Omar tolong pasangkan ...Harris tak sabar2 nak main present ni tau hehehe...Eh eh aku rasa macam aku lak yang menulis dalam blog Harris hehehe...


So dalam kol 12.30pm kami pon balik ke Kajang...Mummy Harris ada kelas menjahit...Uncle Omar pon letih sebab malam sebelumnya dia ke Kuantan ada urusan sikit...So aku lah yang drive pergi dan balik dari Ampang tu..Sampai rumah kami semua berehat2 jer...dan aku pon rehat2 jer jugak...ingat nak buat keje opis yang dibawa balik..tapi tak terbuat pon hehehe...Once again..Happy Bithday to Danial :)

8 comments:

nasa said...

huhu..cm sedap je kek tu..coklat dia sgt memanggil2..hehe.. :)

weeda said...

hehehe N nak ke? kalo nak Ngah leh kirimkan tepung kek tu..nanti buatlah sendiri kat sana

shibam.blogspot.com said...

weeda, lepas ni pesen apa plak ko nak kerjakan kat kek tu, bagus lah, sangat kreatip, lepas ni akak boleh copy paste, hi hi. Happy birthday Danial.

weeda said...

Tq kak..hehehe bagus betul tepung kek Kak Fairuz tu yer..harus di order lagi nanti..rajin2 leh wat lagi :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

epi besday wat besday boyyy...semoga panjang umur dan jadi anak yg soleh...amin...

weeda said...

Terima kasih kerana mendoakan dan wish Adik saya...lama x nampak akak hehehe :)

NISREEFA said...

Happy birthday to Danial.. Moga berjaya dan menjadi anak yg soleh.. Weeda kao sgt kretip la dik.. sgt cantik itu kek..

weeda said...

Tq for the wish hehehe...

Kek instant jer kak..main tepek2 jer biar lawo sikit hihihi