Wednesday, July 15, 2009

Patutla...

Salam kawan2...

Pagi ni macam biasa lepas log in masuk kerja dan cek emel...rasa2 emel yang urgent untuk direply tak ada hari ni...so aku pon masuklah blog aku ni...Keadaan masih sama tak ada pulak komen2...So sajer tengok kat Life traffic Feed, tengok2 saper yang sudi menjenguk kat blog aku ni...

Inilah kegunaan Life Traffic Feed..kita leh tau la juga dari link mana orang datang...Hehehe...So nak dijadikan citer, ada satu link ni rupanya dari Misha Omar Fan Blog..aku bukak2 jer eh macam kenal jer gambar2 ni...Rupanya dari blog aku yang aku citer dulu tu...Patutlah kenal betul orang2 dalam gambar tu :P

Buat peminat2 Misha Omar boleh lah masuk link ini sebab memang blog untuk fan dia...Waah siap promote lagi huhuhu...Cuma yang tak berapa best aku rasa lagi macam sopan dan manis kalo orang nak amek yang kita punya dia minta izinkan? Tapi tak per la...sebab aku pon bukan la sesaper pon...lagipon tak ada copyright pon kat gambar2 tu hehehe...Sama jugalah kalo kita cari2 gambar kat Google or Yahoo, pastu kita amek kan?? Nasib baik digunakan untuk tujuan yang baik :)

Cuma aku rasa pas ni gambar2 kat blog aku kena ada watermark weedablog.blogspot hehehehe...so in the same time bolehlah promote blog aku yang tak seberapa ni kan...Hahaha..Aku ni dah lah tak berapa celik sangat bab2 IT ni...Anyway no big deal...Terima kasih juga sebab bila aku buat entry pasal Misha Omar dan Fahrin Ahmad..memang diantara keywords yang buat orang sampai ke blog aku hihihi...Okay Happy Blogging all :)

7 comments:

NISREEFA said...

biasa la dik org memang senang nak buat copy paste nie.. kena sentiasa berhati2x..

weeda said...

Nasib tujuannya baik..pernah jugak dengar orang yang buat bukan2kan..Anyway Kak, rasanya tak salah sbb sama jer kot kalo kita amek gambar dari internet hehehe..cuma kalo letak watermark tu kira ada mark la kita punyerkan :)

shibam.blogspot.com said...

weeda - sila ambil royalti ko dari misha omar fan club ok

weeda said...

Royalti? Macam bagus je nak royalti hahaha..x per nanti aku suruh diaorang kelik iklan nuffnang bnyk2 sbg ganti hihihi :P

kak ngah said...

ish, kak ngah rasa kena letak water mark juga laa..
sebab tiap kali ada gambar baru darwisy je, mesti balik umah pahang gambar tu melekat kat desktop umah. hahahaha

weeda said...

a'ah la ramai ciplak gambar Darwisy sbb dia kan comel hahaha

HM Hafizd said...

sy xtau la plk pasal life traffic feed tue.. cm mana nk bukak..?
hehe