Sunday, July 5, 2009

Happy Birthday to Harris and Pochue :)

Salam...sedikit update untuk this weekend...Aku nak ucapkan Selamat Hari Jadi buat 2 insan ini...Harris Naufal anak buah aku pada 4 Julai dan Adik aku Nadiah pada 5 Julai....

Firtsly, HAPPY BIRTHDAY to HARRIS NAUFAL...This is your 1st birthday, and so sorry Mummy Ngah and Tok Mummy sumer tak dapat join the birthday party..cuma Uncle Danial ngan Aunty Diana jer leh datang hehehe...but dont worry..present Harris nanti kami akan bagi yer...Semoga Harris bertambah hensem, membesar dengan sihat dan kuat hehehe...Buat Mummy Harris, kalo baca this entry..kitorang nak gi umah ko hari nih tapi ko dah gi Kuantan lak...x per next time kita jumpa okay! Happy Anniversary too :)



Secondly lak HAPPY BIRTHDAY to POCHUE...Buat Pochue yang jauh dimata, malam ini sila on Skype untuk kita berborak2...present dah on the way...Angah tak bagi pape pon...just birthday card hehehe...Semoga panjang umur dan tercapai segala impian okay...We miss u a lot here...Take good care of yourself :)




p/s: Thanks to Mama Dania, aku amek gambar birthday Harris dari blog dia huhuhu..Bulan Julai dan Ogos adalah banyak birthday orang :)

5 comments:

nasa said...

hehe..time kasih..huhu..

(ye,spt kata mummy,bulan julai adalah sgt byk bday)

weeda said...

yer..Angah sbb dengan family Abang Omar pon banyak Ogos :)

hnstories said...

oits.. gambar tu pun mama dania amik kat facebook nurul.. huhu...

weeda said...

oooo Nor x leh saman la hahaha...aku minta izin nak amek kat blog dia tau huhuhu

nur_rule said...

aisey sorry la kitorg pun da plan lama nk g kuantan tu.huhu.. xpe, xpe.. nnt dtg ek bawak hadiah harris. dtg cepat2 sket, belon semua dok ade lagi.. ahahaha..