Saturday, December 26, 2009

Selamat Pengantin Baru

Alang2 tengah rajin mengadap laptop nih, sekali 2 entry dalam satu hari...kalo dah time malas tu citer dah seminggu lepas pon aku tak update hehehe...
Tadi tengahari aku pergi kenduri member sekolah aku si Zaharah..kendurinyer kat Ampang..Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada dia dan suami...dulu si Zaharah ni paling brutal dalam geng kami...lepas habis sekolah memang aku tak ada jumpa dia...now dah macam gadis melayu terakhir hehehe

Bergambar bersama pengantin


Nora, Farrah, Sareena, Ros ngan aku

Lama betul tak jumpa geng2 kat Ampang dulu...seronok bila jumpa balik kawan2 lama nih...macam2 citer kuar balik hehehe...Diaorang sumer masih stay kat Ampang, aku jer yang dah pindah tempat lain...Ikutkan aku tak dapat join kenduri nih memula sebab masih kat kampung or ada nak kuar ngan family gi PD tapi dah balik sini awal leh la join...Oh yer tahniah jugak diucapkan pada Nora...aku ada buat entry awal tahun ni pergi kenduri kahwin dia..now dia dah pregnant 6 bulan...Entah bilalah dapat jumpa lagi...kena ada orang kawin kot huhuhu....so tunggu jer la kenduri saper lak pas ni..Semoga kawan2ku semua gembira dengan kehidupan mereka :)


2 comments:

Diarihatiku1976 said...

memang bulan ni byk arg kahwin kan...

weeda said...

yer kak...tahun depan pon ramai kawan kita nak kahwin :)