Tuesday, December 22, 2009

Day 2 kat Melaka

Hari kedua lak lepas breakfast, before meeting kami start...kami amek2 gambar hehehe..maklumlah photographer kami tengah menggilap skillnyer yang baru balik dari kursus tu...model2 sentiasa bersedia sajer...huhuhu

Amek mood dulu before meeting hehehe

Yippeee....loncatan kami sumer yang happy...Aku tak leh loncat sebab sangat berat...takut runtuh lak kan hahaha...so aku dukung Irfan anak Kak Su jer....over giler si Zura lompat hahaha...bestnye tengok pic ni...aku suka :)

Lepas dah happy2 kat luar, kami pon start la meeting semula...family sumer dah balik bilik masing2....harap2 apa yang telah dirancangkan dan dibincangkan akan berjaya :)

Lepas dah habis sumernyer, haruslah bergambar beramai2 dengan boss...

Lepas Zohor, kami ke Animal World Safari..tapi oleh kerana cuaca kurang elok, hujan turun dengan lebatnyer..kami naik yang truck tu , pastu terus balik bilik dan berehat jer...Memang seronok, walopun ada sket yang tak best, tapi tak pe la lupakan je...Malamnyer, ingat nak cari tempat makan ikan bakar...tapi emak aku dah letih lak...so kami rehat2 je malam tu...

2 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah.. seronok ke gi kursus

weeda said...

bukan kursus kak...ni bengkel opis kami...sambil nyelam sambil minum air hehehe...bukan selalu sampai Melaka :)