Thursday, August 6, 2009

Bye Bye....

Salam kawan2...Aku rasa aku dah dapat tema yang sesuai untuk blog aku la...CERITA TAK TERKINI dan TAK SENSASI...hehehe...

Aku tak tau naper kawan2 aku pon tak update pasal ni...tengok2 budak opis PHUM si Nurul plak yang wat entry ni huhuhu...

Okay lah...cerita ni last week nyer citer...tapi biasalah kat blog aku ni yang dah lepas2 baru aku nak citer huhuhu...Jumaat lepas, Opis aku buat farewell kat Puri Pujangga sempena Boss besar kami Prof. T dan Boss yang agak besar En. Lee dah tak bertugas di pejabat kami ni. Selamat Maju Jaya pada mereka...dan kami masih sedia berkhidmat disini..hehehe

Nak citer lebih2 pon tak de yang best...macam biasa makan2 dan boss bagi ucapan jer..Tengok Cik Zura tu senyum sampai nampak besi gigi..suka yeee...huhuhu

Majlis tu macam biasa mesti jemput jiran kami dari PYC dan PHUM :)

Dan seperti biasa....muka budak opis kena kasi enteperem kat sini hehehe...To Kak Linda and Kak Su : Dont worry Ida dah edit gambar ni supaya kita semua nampak kurus dan Ejal nampak gemuk Hahahaha :P kualiti gambar tak elok..tapi hentam saje laaa :P

4 comments:

Shibam Jelita said...

ha ha ha, akak tak koser nak buat entry tu sebab ada gambar tutttttt kat situ, nanti dia baca blog akak, nengok akak buat entry untuk dia plak, tak koserrrrrr, giler kejam kan

weeda said...

Baiklah..alasan diterima..Huhuhu :P

HM Hafizd said...

oh, cik lee pon keluar jgk...
xde kerja kosg ke kt phi lg.. hihi

weeda said...

ada...jawatan Pengarah dan Pegawai N48 hehehe..ko ganti En Lee nak? :P