Monday, August 3, 2009

Birtday Walid & Huda

Salam allz...last weekend aku balik kampung kat Pahang. Memandangkan 3 Ogos adalah birthday Walid dan Huda, so malam hari Sabtu tu kami makan Pizza Hut kat Temerloh. Ni saper yang ada kat umah je la sebab abang2 ngan kakak2 ipar aku tak der...nanti bila semua ada leh la celebrate ramai2 lagi..seperti yang aku cakap before ni bulan Julai dan Ogos adalah ramai birthday orang..family belah suami aku paling ramai bulan Ogos hehehe....

Ibu and Walid...Mak and Pak Mertuaku yang very the loving hehehe...

Huda the Besday Girl and En.Omar kesayangan uhuk..uhuk...

Anas and Dina...Pose Dina leh jadi duta Pizza Hut la hehehe...


2 budak "comel"...Me and Tiqah hehehe...Jangan maraaa :P

Masa nak balik ada orang tu dah nak salah naik keter..saper ekkk???Hahahaha...lawak tul la adik2 ipar aku nih...ok la anyway HAPPY BIRTHDAY to WALID & HUDA :)

8 comments:

sya said...

sape? sape? sape yang salah naik keta tu?
ish, harus mintak ibu dengan walid datang sini.. sebab, tengok jadual, macam dah tak ada sabtu yang free je... huhu

weeda said...

identiti suspek tidak boleh didedahkan atas sebab2 tertentu hahaha...kena suruh abg long ngan yanti datang sekali la nmpaknye huhuhu :)

9W2WDH said...

alah... ckp je, Tikah yang salah naik kete.. nasib tak bukak lagi pintu tu... pasal orang ramai dalam kete tu...muahahaha!!!!!

weeda said...

oh aku tidak bersalah dalam hal ini huhuhu...mana ada kete tu penuh..kete tu parking la yang

9W2WDH said...

Ade la... siap ada makcik dok kat sebelah driver...

Apsal mamat pakai baju merah tu nampak kurus ek?

weeda said...

Nampak je la hahaha...Jangan perasan la Yang..dah sememangnye kita berdua gemuk :P

sya said...

huhuhu,
mamat baju merah tu memang sungguh memerasankan diri sendiri..
mesti dia nak kata baju tu sebenarnya dah membesar.. tu dia nampak besar.. hahaha

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

wei...korg ngumpat tqah rupenyer.....kuang asam btol......alah..bukan mak cik tu kenal tqah pung....