Monday, August 10, 2009

BABY IDOL : VOTE FOR HARRIS!

Salam Kawan2...Jom ramai2 vote anak buah aku Harris Naufal!


1. klik sini ~ http://www.mix.fm/interests/baby/search.asp?babyname=harris&Submit=Submit&cache=1629&cache=5138

2. Klik kat Harris Naufal Bin Muhamad Hafez

3. Klik 10 marks for extremely cute ( WAJIB bagi markah penuh hokay! :P)

4. Masukkan nombor security image dan tekan VOTE

5. Ulang balik banyak2 kali...hehehehe

Sesaper baca blog aku diwajibkan Vote banyak2 kali...sebab senang klik2 jer...Cepat buat sekarang hehehe...undi ikhlas ek..Terima kasih :P

8 comments:

Shibam Jelita said...

weh weeda vote lagi dan lagi dan lagi ler, heroin citer tamil tu dah banyak nau votenya tuh, hi hi

weeda said...

hahaha budak Goki tu yer huhuhu..aku rasa kaum kerabat dia ramai la yang vote tu hihihi..Thanks for your vote kak :)

yuyee cap limau said...

kak kite dah vote..
nnti nak vote lagi..hehe

weeda said...

hihihi tq Yuyee..sajer suka2 :)

Weh naper tak datang KKM yg sunsilk tu tadi??pas ni datang tau..ada Clinique plak..nnt Kak ida bgtau..mmg opis kitorang yg handle tu :)

yuyee cap limau said...

kak tetibe penyelia tesis kite
nak jumpe..ngeri woo dah la orgnyer garang..
sory kak..nnti akak gtau tau yg clinique tu bile k..kite nk pg.hehe

nur_rule said...

yer.. silalah ramai2 vote for baby Harris.. tp ade budak tu dak 100k points die.. giler ape.. xpe..xpe.. jgn patah semangat. selagi tak sampai 31hb selagi tu leh vote! TQ mummy ngah n TQ semua... hugs n kisses from Harris ;-)

weeda said...

tu la pasal..yg budak goki tu dah beribu2..pelik2..yer la sebab just klik2 jer kan..tak per if tak menang pon Harris tetap comel..and kalau menang lagi bagus la kan hehehe

weeda said...

Yuyee - tak pe..kalo datang leh dapat set Sunsilk free..Clinique 19/8 ni..tengok e-pelajar kuar poster nanti kay!