Wednesday, April 25, 2012

Birthday Abang Danish

Weekend lepas saya ngan Arissa gi umah Kak Ngah untuk celebrate 1st birthday Danish! Ye...saya ngan Arissa je...sebab Ayahnye ada keje...pergi ke Klang pon Atok ngan Tok Ma yang dari Pahang menjemput  kami (buat malu je... nasib la mentua sendirikan hehehe....manja tak?

Meh layan gambar yang diambil dari FB Mak Ngah (tanpa minta kebenaran) hehehe....jangan saman saya

 Danish memang seorang yang sangat cool....tapi malam tu Danish agak moody sket tak nak potong kek...agaknye dah seharian main tak nak tido...malam dah letih...hehehe

 Tok Ma bersama Arissa dan Danish...baju mereka ditaja oleh Mamak Dina...eh silap Mak Dina...hahaha :p

Happy 1st Birthday Danish....Teringat pulak masa 1st besday Abang Darwisy awak...dah besar dah sekarang dan semakin bijak...InsyaAllah bulan Mei depan Arissa pulak setahun...hmmm tengah pikir nak sambut camana. Kena kira bajet! huhuhu

Lepas da makan2, Atok ngan Tok Ma hantar kami balik ke Kajang. Mekasih Mak Uda tolong drive...dari Klang ke Kajang dan terus mereka semua balik ke Pahang malam tu juga...(ok termalu lagi sekali...hehehe)

1 comment:

ALIA JOHARI said...

hahaha...caption tersebut sangat menceriakan hari saya...haaa!!xsabo nk tggu jumpe arissa lagi...jmpe tau sabtu ni!!dtg awal2!!jgn lewat!!