Monday, January 25, 2010

ADA APA DENGAN FAHRIN AHMAD???

Salammm...apa khabar kengkawan sumer? hope sumer sihat2 belaka yer...Malam ni bosan la...so saya tengok2 la blog saya ni...kesiannn tuan dia dah jarang update huhuhu...Nak citer amenda ekk...life macam biasa je la...tak de menda best nak citer...keje pon cam biasa je...cuma maybe next month ada beberapa perkara baru di opis saya...bedebar2 pon ada tunggu Februari ni..harap2 semuanya berjalan lancar...dan apa yang saya fikirkan tak lah seteruk yang saya jangkakan huhuhu...(bebudak opis je paham ponnn)

Hmmm apa lagi yer...Oh yer, Tahun 2010....tahun baru nih, saya rasa tahun ni membawa rezeki lebih kepada kengkawan saya dan sesaper yg saya kenal...raaaaaamai yang nak kawen tahun ni (faktor umur kot hehehe)...ada yang nak tunang, ada yang dapat anak , tengah pregnant, dan ada yang nak tambah anak dalam tahun ni...hehehe...Tahniah pada kawan saya Roha yang baru selamat lahirkan anak kedua pagi tadi..nama tak tau lagi sebab dirahsiakan..macam artis la plak huhuhu...Papepon saya tumpang gembira bila kengkawan saya gembira :)

Sebenarnye saya tak tau nak citer apa...tapi tangan ni gatal lak nak menaip malam nih..saya jenguk2 blog saya ni...hari nih je dekat 57 ID yang masuk blog saya...bukan nak kecoh setakat 57 orang masuk blog ni...orang lain beribu pon relek je...cumaaaa yang saya pelik..dari dulu sampai sekarang, orang termasuk blog saya sebab search "FAHRIN AHMAD", so termasuklah kat entry yang saya buat tu....lately ni, lagi ramai yang search nama mamat nih...Ada apa dengan Fahrin Ahmad tu???Hot sangat kah??Hehehe...so agak2nyer kenapa ekk???may be sebab kenyataan dia nak saman Linda Onn tu kah???haihhh macam2 kan artis nih..hehehe...tetiba nak komen pasal artis lak..sesuaiii kerrr???huhuhu :P

Tak kisahlah...at least tak lah kesepian blog saya nih..ada juga yang tersesat masuk disini hahaha...Hmmm lagi satu, sekarang ni apa2 yang kita tulis kat blog kena hati2kan...tak boleh sesuka hati jer nak tulis...kat Facebook pon sama...maka kita kenalah ada rasa tanggungjawab bila buat sesuatu post tu...hehehe tapi kalo setakat buat blog pasal diri sendiri, ada orang kesahkah???huhuhu

Okaylah...sekian bebelan yang ntah haper2 untuk malam ini...saya nak tido...good nite..chowwwww :)


Update : Patutlaaa ramai bebeno cari pasal Fahrin Ahmad...semalam masuk paper dia menangis and nak saman LO...alahaiiii huhuhu...semalam je 200 orang cari...memang sangat hot! Korang sokong FA ke LO??kita tengok je la yeee :P

7 comments:

Diarihatiku1976 said...

Setuju sgt... kena berhati-hati sekarang.. nanti kena saman...

weeda said...

yes betul...now sket2 je saman...huhuhu :p

Anonymous said...

nak saman encik omar.. sebab buat jnji palsu..
muahaha

weeda said...

en.omar tu tgh sibuk ada kursus 4 hari nih...nnt kami balik sana, kita bincang projek cuti2 malaysia kita kay!

Anonymous said...

sudah tentula fahrin!!

kiki said...

rasanya fahrin yang betul..

weeda said...

Sumer sokong FA je nih huhuhu :P