Monday, January 18, 2010

Kembali ke Plymouth


13 Jan 2010...Hari Rabu yang lepas...ye weeda baru nak update citer yang minggu lepas hehehe...Adik aku si Pochue tu dah balik ke Plymouth...rasa kejap je sebulan masa Pochue kat umah...Dapat jugalah tunaikan apa yang Pochue teringin nak makan dan pergi kubur Arwah Abah...jalan2 tak sangat cuma ada masa kami pergi Melaka ada program opis aku tu

Dia macam tak nak balik dah ke sana...tapi bak kata Pochue juga..demi bangsa, demi masa depan, demi negara kena juga balik ke sana...agak poyo disitu ye Pochue hehehe...dah lah baru2 ni cuaca di sana sangat sejuk...tapi alhamdulillah masa Pochue sampai dia kata salji pon dah tak ada cuma masih cuaca sejuk je...Pochue tak tahan sejuk...ciann dia...

Malam tu kami bertolak dari rumah dalam kol 8.30pm...flight Pochue dalam kol 11.55pm kot...so kami satu family hantar Pochue ke KLIA..dan teman Pochue sementara nak tunggu time dia nak naik flight...

Kali ni hantar suasana sangat tenang kalo nak compare masa 1st hantar dia...ye lah, sebab kali ni pon dia balik secara mengejut sorang2...memang tak sangka betul dia balik Malaysia...ingat hujung tahun ni baru dapat jumpa dia...So terubatlah sket rindu kami pada dia...dan aku rasa Mummy lah orang yang paling gembirakan...InsyaAllah Pochue habis belajar kat sana hujung tahun ni...dan akan sambung setahun lagi di IPBA tu...pastu Pochue kahwin...eh silap...Pochue jadi cikgu dah InsyaAllah...hehehe :P

So buat Pochue jika membaca entry ini....sila belajar rajin2...jaga diri elok2 di tempat orang...dan kami sentiasa doakan dari kejauhan...nanti pape kita cam lagi kay! bye byeee



2 comments:

Diarihatiku1976 said...

aaa. akak pun tumpang mendoakan ekkk..

weeda said...

thank you kak :)