Thursday, November 5, 2009

Selamat Ulang Tahun Sayang...


Selamat ulang tahun sayang...eh bukan, ini bukan nak nyanyi lagu siapa tu? ntah lupa pulak aku nama penyanyi tu...suara dia mendayu-dayu betul bila nyanyi lagu nih hehehe


4 NOVEMBER - Tarikh aku dilahirkan...so semalam adalah birthday aku yang ke 27...Alhamdulillah 27 tahun sudah umurku...


5 NOVEMBER - Tarikh suamiku dilahirkan...yer hari ini birthday suami aku pulak...juga yang ke 27..


kebetulankan?? aku lahir awal sehari je dari dia, di tahun yang sama pada tahun 1982...Semoga segala impian kami tercapai...amin..


Terima kasih diucapkan pada semua yang wish kami tak kira la dekat FB, sms or call dll...hehehe

6 comments:

kamikaze501 said...

tahniah la.... x de buat makan2 ker??huhuhuuhu

Shibam Jelita said...

takde ucapan feeling2 ke, hi hi

nasa said...

epi bday to both of u!!! :) moga bahagia selalu~

NISREEFA said...

happy birthday weeda and your lovely husband.. moga kalian cepat-cepat timang anak...

weeda said...

kamikaze - ada..dinner ngan mak n adik2 je mlm semalam hehehe

shibam - hehehe feeling2 la sangattt

nasa - thanks again pochue :)

nisreefa- amin...thank you kak :)

Diarihatiku1976 said...

aa ekk.. takde makan-makan ker... nak datang ni..