Wednesday, November 11, 2009

Happy 1st Birthday to My Blog!

sumber : google

Happy 1st Birthday to My Blog!

Setahun dah berlalu...dan hari ini 11.11.2009 genaplah setahun usia blog aku...tak sangka blog yang ni bertahan juga sebab sebelum ni ada juga blog, tapi sampai tak ingat dah password nak buka sebab lama sangat tak update huhuhu

Okay...bagi yang tak tau, sajer aku nak citer hari ni panjang2 sebagai ganti aku tak update lama hehehe...blog ni aku buat pada mulanya sebab bebudak opis aku ni buat blog..masing-masing ada blog..so secara tak langsung, aku pon buka la blog ni kunun2 nanti nak komen senang...nak support member2 la..lagipon aku tak nak jadi macam blog lama aku tu...tapi blog tu pon citer sket2 jer...maklumlah baru belajar masa tu :P

Tapi...nampaknya blog ni masih ON hehehe...Kadang2 aku rasa macam life aku ni biasa2 je...tapi bila duduk baca2 balik blog aku...aku rasa suka dan happy sebab tengok gambar2 family dan kawan2 yang mewarnai hidup aku...tu sebab mostly kat blog ni citer aku happy2 jer...jarang nak citer yang sedih2 atau luahan masalah ke hehehe...Bak kata suami aku, cerita yang ikhlas nak dikongsi aje...mungkin sesetengah orang tak suka orang yang berbelog tanpa info ni...memang blog aku ni tak de info langsung...cara bercerita pon ikut suka suki aku jer...tapi inilah yang aku coretkan untuk kenangan aku sendiri...lain orang, lain caranyakan huhuhu

Tak kisahlah ada orang baca atau tinggal komen ke tak kat blog ni... yang nuffnang tu pon sebab semua kawan2 buat, aku ikut jugak..thanx to zeera yang buatkan...tak der orang klik pon tak per..aku bukan blogger tegar yang leh dapat ribu raban dengan iklan jer hehehe...thanx to followers yang sudi nak follow walaupon ada yang tak kenal before nih...masa mula2 buat blog ni, aku tak bagitau sorang pon...tapi lama2 orang tau juga sampai sekarang ayah mertua pon kekadang baca blog i okay huhuhu....termalu jap :P Macam mana orang leh tau??mula2 memang kawan2 opis je...pastu family tau sebab aku asyik amek gambarrr jeee...hahaha kelakar lak ingat masa awal2 nak berbelog...sikit2 amek gambar...sampai mak aku tegur asyik amek gambar apa2 jerr...hasilnya tak nampak pon hahaha...

So aku harap dengan blog ni, leh la simpan sket kenangan dalam hidup...walaupon aku jarang update...InsyaAllah aku tak biarkan sampai aku lupa password macam dulu...Thank you for reading my blog...
I love my blog :)

4 comments:

kamikaze501 said...

selamat hari jadi kat blog akak yer..!! kek kat blog akak tu dah potong belum??? huhuhuh

weeda said...

kalo nak...ko amek je la hehehe..tq :)

NISREEFA said...

tahniah weeda.. moga terus kekal berblogging..

weeda said...

tq kak...hehehe eden torai :)