Thursday, November 19, 2009

Malam Semalamkan....Peminat Adibah Noor Sila jangan jeles :P

Yer...sesungguhnya aku memang tak terpikir langsung nak citer kat belog apa yang aku buat semalam sebab aku dapat rasa busannyee nak kena pergi...hehehe...Sebenarnya semalam, aku ikut suami aku gi dinner kat Putrajaya anjuran Malaysian Franchise Association (MFA) untuk anugerah2 francais tahun 2009...suami aku wakil je dari company dia yang selalu deal ngan MFA...

Mula2 tau kena pergi..aku rasa malas nak ikut sebab mesti makan malam lambatkan...dah tu mesti heavy..Lately ni aku tak makan malam...yer konon2 diet...sila rujuk ayat konon-konon tu yer hehehe...Tapi kenalah ikut juga atas arahan suami hehehe....

Ok..ok..aku bukan nak citer details pasal dinner or award tu dimenangi saper...cuma aku nak citer kat sini apa yang buat aku rasa happy, excited dan rasa tak rugi aku ikut gi dinner tu..tiba2 mood aku leh berubah dari agak busan ke best sangat hehehe...

Sebab yang aku rasa best .....

Yerrr...semalam guest artist dinner tu adalah Adibah Noorrrrr.....i likeeeee

Saya sangat teruja melihat Adibah Noor..hehehe...Dia sangat cantik, comel dan sangat WOW....

I love you lah kak adibah noor :)


1st time saya dapat amek gambar ngan dia...before ni ada jugak tengok dia wat performance cuma dari jauh saje...tapi semalam saya telah menebalkan muka ke depan nak amek gambar ngan dia hehehe...nasib suami saya nak layan amekkan gambar huhuhu...thank you Yang :)

Dan yang menambahkan kehappyan, keexcitedan dan tak kerugian adalah sebabbbb....

Saya menang lucky draw...huhuhu...Tak pernah2 saya gi dinner nombor lucky draw naik hehehe...Hadiah adalah cermin mata bergaya tajaan Focus Point..dalam goodies pon ada kupon diskaun Focus Point...

Thank you Focus Point...Tag merah tu pon tak bukak lagi...agak gedik disitu...

Posing TAK BLEY BLAHHH PUNYERRRR...HAHAHAHA!


2 comments:

Shibam Jelita said...

jeles jeles jeles, wei pinjam spek sat, hahaha, suara adibah noor memang power kan, pastu in person, dia tak lah sebesau mana pun, lebih kurang cam kite je kan kan kan

weeda said...

ye lah kak...tak la gemuk sangat...geng2 kita jugak..3G huhuhu :)