Tuesday, October 6, 2009

Gambar Awek :P

Malam ni aku tak tido2 lagi sebab masih rajin melayan website yang aku citer kat entry before ni..sampai suami aku malas nak layan...macam budak2 katanya..sabar je la :P

So malam ni ada 3 model terpilih untuk aku make over yang hover! hehehe...susah nak pilih model2 ni sebab gambar kena jelas betul2...maklumlah dah kata make over dari gambarkan hehehe....Jom kita tengok gambar-gambar awek ni :P



MODEL 1 : HUDA - adik ipar aku



Komen Juri: Comel kan???Bila dah make up lagi cute and sweet je...ok tak huda?


MODEL 2 : Kak Linda




Komen Juri : Meletuppp...nampak muda 10 tahun..mata biru lagi...macam artis hokay!


MODEL 3 : Kak Su


Komen Juri : Oleh kerana picture Kak Su tak berapa jelas, tapi setelah diedit mak aiiii...macam artis jugak la...leh wat cover album hehehe..

Baiklah...sila hantar undian SMS anda untuk pencarian model paling hot untuk tahun ini Hehehe....

Okaylah gurau2 jer...pas ni tak de dah citer2 pasal ni hehehe....Kalo rasa tak cun jangan mara ye...gambar2 adalah hasil ciplak dari FB mereka hehehe :) Okay so saper2 nak try aku bagi semula link website tu. Sila klik sini kay!

9 comments:

Sue Vogue said...

perrgh...meletops gambar model nih...sape ye...x kenal la...tq ida 4 d makeover :)

Diarihatiku1976 said...

malatop syyyiiiooott.... powerr...

weeda said...

Kak Su - Hehehe saje suka2...macam best lak try2 kat situ :)

Kak Ina - Hahaha...try kak..make hover akak plak :P

yuyee cap limau said...

la igatkan akak jadi mak andam dah
hehe mane tau kot2 leh tempah taim kawen nnti..hehe..

weeda said...

Yuyee - setakat make up online kat website tu leh la try2..kalo betul2 mau macam Clown dah muka orang nanti..rosak muka! Hahaha :)

uda said...

ish...ish...teserlah hidung kembang ku...

weeda said...

hidung tak leh edit hehehe

Shibam Jelita said...

ha ha ha, dah macam ratu suntik botox dah rupe aku wehhhh

weeda said...

hehehe kalah ifa raziah tu ek :P