Wednesday, September 16, 2009

Salam Aidilfitri..Pstt..nak duit raya masuk sini :P

Di kesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN buat pembaca2 belog aku...Terima kasih kerana sudi membaca belog ini walopun adalah sangat jarang di update...Mohon maaf sekiranya ada tersalah kata atau tersalah taip hehehe..

Oleh kerana aku sayanggg korang2 yang sudi baca blog ni..lagi sayang yang rajin tinggal komen hehehe...terimalahhh...

Duit raya untuk korang...Hahaha...tak kan kat Facebook jer orang nak main2 ni...I baik hati bagi kat readers Blog I okay! hahaha... Apaaaa??? Tak cukup Rm1.50??? Maklumlah aku dapat bantuan kerajaan tu kann...hish korang ni macamlah aku dapat ribu raban tauu...ye lah..ye lah...

I up bagi RM50 kat korang...haaa amek cepat...semua followers wajib amek hehehe...sangat pemurah kannnn???Hahaha...

Eh..eh...dah dapat duit terus nak kuar dari belog aku yer....meh sini jamah kuih aku buat nih...Rasalah sket..sedappp tauuu....Aku buat kat FB jugak ni Hahaha...

Terima kasih la kat Facebook...sbb seminggu ni kerja adalah tiada mood sudah...so agak terajin layan FB hehehe...kaya2 dah kawan aku semua...semua dapat duit raya beratus2..beribu2...kuih raya, baju raya, lauk pauk semua leh dapat kat FB..dah tu ada yang dah berjaya jadi petani..buka restoran...jadi Mafia pon ada..Hahahaha...okay la kalo nak mengarut panjang je nak taip...

SELAMAT HARI RAYA SEMUA :)

4 comments:

PeNuLiS tAnPa NaMa said...

ish..ish..kalo la real...kayo..pak cik kayo....hahahahaha..
k.ida..uda nk yg bwah tu tau...kalo blh yg baru...

weeda said...

hahaha...ala uda kan ada FB..kat FB satu bank pon boleh dapat hahaha..yg real doa2 la kami murah rezeki..mana tau leh sampai tahap mcm tu satu hari nantikan..wat masa skrg x mampu lagi la huhuhu :)

Shibam Jelita said...

akak je yang tak koser nak main tu semua kat FB weeda oi, takde mood langsung, hi hi, anyway, selamat hari raya dan maaf zahir batin, selamat enjoy balik kampung ye

weeda said...

hahaha ye la kak..Aku time korang dah malas nak layan Fb..aku baru tehegeh2 nak layan huhuhu

Selamat Hari Raya kak..semoga kita semua gembira menyambut raya tahun ni :)