Thursday, January 19, 2012

Nurul Izzah...Ombak Rindu :P

Alhamdulillah...adik saya si Pochue tu dah selamat melahirkan bayi sulong dia pada 11 Januari yang lepas...Beriya kata tak nak baby dulu sebab nak tunggu habis belajar dan keje dulu....tup2 dah kuar sorang hahaha...untung sungguh dapat anak awal...Tahniah buat Pochue dan suami...

Baby diberi nama Nurul Izzah...penangan Ombak Rindu ke atau nama anak DSAI tak pasti hehehe...dah jangan nak speku2 saya parti politik mana....tak kuasa huhuhu ;p

Nurul Izzah Bt Mohamad Azrizad...putih melepak macam mummy n daddy dia jugak...welcome to the family lil girl....Arissa dah ada geng gegirl lah nampaknye :)

The cousins - dari kiri Hadiff, Izzah and Arissa..semua beza beberapa bulan sahaja...Hadiff dan Izzah beza 2 bulan sahaja tapi lahir tahun yang berlainan...kalo tak semua dah sebaya :)

Abang Harris, Hadiff n Izzah....3 orang anak buah belah saya buat masa ni...belah suami 2 orang Darwisy n Danish...total 5 orang semua setakat ni....tengoklah tahun 2012 ni kot ada penambahan anak buah....atau penambahan anak sendiri hehehehe...untung la kalau ada kannnnnn ;)

gambar : cr to fb along

2 comments:

adarnadzmie said...

sweet nama Nurul izzah... secomel baby tu...tahniah...

Shibam Jelita said...

aaaaaaa baby comelssssssss, ok, saya pun nak baby girl jugak, ahaha