Tuesday, January 10, 2012

Merasa jugak ke Seoul Garden

Dulu masa pregnant ada la try pergi sekali ke Seoul Garden dekat Plaza Pantai tu sebab sebelum ni memang ada ajak en.suami nak try makan situ...penangan nengok citer korea lah ni...tapi time pegi tu dah tutup pulak...lagipon time tu tak plan main redah je alang2 dah lalu area tu...salah sendiri jugak ingat restoran ni bukak macam restoran biasa je...

Adakah sebab tu anak saya air liurnye meleleh-leleh? tak la kottt...bukan ngidam sangat pon...masa ngandungkan Arissa , saya tak ada la ngidam yang melampo2 tu...(sendiri tanya, sendiri jawab hehehe)

Untuk permulaan tahun 2012 ni geng2 masa belajar kat uitm dulu nak berjumpa...so kami decide nak makan kat sini...tapi perjumpaan tu tak cukup korum la sebab Si Shida di Johor dan Roha kat Melaka tak dapat nak join...So dari 6 orang tu cuma 4 orang je yang boleh...so kitorang on je la sebab paham memang susah kalo plan nak jumpa sumer ada...lagipon gi makan sama2 je hehehe

Kitorang gi masa lunch hour...start dari 12.30pm sampai 3 pm...Macam2 ada...ayam, daging, ikan, udang, segala bebola untuk stimbot tu la...tapi kalo tgk kat website ada memacam lagi patutnye...entah lerrr...

Kita bako! bako!

Makan-makan....borak-borak...gelak-gelak...makan-makan lagi hehehe....memasing citer perkembangan terkini dan semestinye bila jumpa macam ni ada je citer kisah2 lama...kalo la sumer ada lagi best huhuhu...

Saya, Padel, Ain dan Heny...InsyaAllah Heny lagi 2 bulan bersalin anak ke 2 dia...si Padel dan Ain masih mencari cinta sejati...semoga tahun ni bertemu jodoh buat mereka berdua...Kami semua masuk umur 30 tahun ni! huhuhu...time flies...Semoga persahabatan ini berkekalan :)

2 comments:

adarnadzmie said...

bakor n rebus sedappp tu...sian arissa tak leh mkn lg..haha

weeda said...

arissa tido je pas tu kasi can ibu dia beborak hehehe