Wednesday, December 14, 2011

Layan Puss In Boots...meoww..

Isnin lepas kan orang Selangor cuti...so saya bawak adik2 saya Diana dan Danial pegi tengok wayang..lagipon sekarang masih cuti sekolah dan sepanjang cuti ni tak ada lagi bawak diaorang ni jalan2...

Orang semua tengah demam OMBAK RINDU...entah kenapa hati saya tak terombak pulak nak tengok citer tu...maybe sebab saya tak baca novel tu dan tak rajin tengok wayang...lagipon dah lama saya tak tengok wayang...masa pregnant pon suami saya nak tengok wayang pergi ngan kengkawan dia je...malas saya nak ikut huhuhu...eehhh ni dah ngomel pasal lain lak hihihi....

Ok la...sebenarnye tak ada plan pon nak tengok wayang2 ni...tapi saya telah menerima complimentary pass untuk 4 orang daripada Nuffnang dan TGV Cinemas sempena birthday saya bulan lepas hehehe...itu pon kawan yang aktif ngan blog ni bgtau kalo tak memang tak la kan huhuhu...So alang2 adik saya nak tengok Puss in Boots guna je la tiket tu ;)

Citer Puss in Boots ni best jugak and sesuai la pada bebudak....Lepas tengok wayang terus ajak diaorang lunch kat McD...and both of them sangat la happy hari tu ;)

Dannnn...bukan kami 4 orang je yang pergi...mestilah buah hati saya ni ikut sekali hehehe...setelah dipertimbangkan banyak kali akhirnya bawa jugak budak comel ni...oleh sebab Ayahnye nak bawa juga Arissa so kitorang tengok citer tu kol 11 pagi dan pilih seat belakang dan tepi sekali so senang kalo Arissa meragam.. Ayah & Ibu standy je nak dok luar hehehe...Tapi hari tu dia tidooo je sepanjang citer tu...Ini first n last time la kot bawak Arissa...rasa tak sesuai kalo bawa baby kan...so next time Ayah gi ngan Ibu je la hahaha :P

Anyway...thank you to Nuffnang and TGV Cinemas! and thanks a lot to Kak Linda and Haiqal yang sudi ambilkan complimentary pass tu...so to all Nuffnangers (yang tak aktif macam saya ni hehehe) ce check email kalo birthday korang ok!

2 comments:

adarnadzmie said...

wahhh!!.. arissa dah layan movie yer... hehe...

weeda said...

sbb citer bebudak leh la try bawak sekali ni..dah standby anytime nak kuar je kalo dia meragam..tp dia tido je pulak huhuhu..pas ni no more! tunggu besar hahaha :P