Wednesday, November 16, 2011

Wordless Wednesday...katanyeee :P

Tajuk je wordless wednesday...sejak lama tak berbelog ni tak tau pulak sejak bila start wordless wednesday ni dikalangan blogger huhuhu...nampak sangat tak up to date kan :P

ok lah sebagai entry warm up untuk saya update blog kali ni, meh kita tengok gambar puteri saya yang sorang ni...hari tu balik raya haji, Tok Ma Arissa kata rindu2 dia tengok gambar cucu2 dia kat facebook...tapi gambar baru Arissa tak ada sebabnye Ibu ngan Ayah dia tak rajin upload gambar kat fb...hp Ibu Arissa pon tak canggih tak leh nak berinternet bagai....huhuhu sekali lagi saya tak up to date...

Ni gambar my Arissa masa 3 bulan dulu...dari tersimpan je kat dalam folder pc nih..baik saya letak kat blog kan...

Masa amek gambar ni...saya feeling2 pegang kamera dslr...kononnyeee laaa...huhuhu...suka betul saya tengok gambar2 yang diambil dengan kamera canggih cam tu...gambar clear dan cantik je hasilnya...Memandangkan saya tak ada kamera canggih...so saya edit2 je la sendiri...lom ada rezeki nak beli hp dan kamera canggih untuk diri sendiri...memang tak up to date ok...huhuhu...

Eeehhh ni sesi luahan perasaan ke haper niiii???hahaha...tak ada la...main point nak tunjuk gambar jari jemari anakku yang comel itu...sekarang lagi tembam dah budak ni...jari Ibu dia tok sah cakaplahkan hahaha...

Ok nanti saya update lagi!



3 comments:

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

luah ida...jangan tak luah...

mia-ina said...

salam ida...mia jenguk sini...


suke tgk perkembangan arisaa...comeinya dia

weeda said...

rawlins - ehhh lady gaga baca belog i jgk yeee...tq tq hahaha

Mia - tq mia sudi jenguk2 sini hehehe