Thursday, November 24, 2011

Happy 6 months old!!! :)


Yeayyy...hari ni 24/11/11 Arissa genap 6 bulan!!! Alhamdulillah...setakat ni anak Ibu ni sihat walafiat...

Pagi tadi dah bawa gi check up dan cucuk untuk 6 bulan...sekarang berat Arissa adalah 7.9kg...Tak sangka kejap je dah 6 bulan...kalau tengok baby dan orang pregnant rasa macam baru je lahirkan Arissa hehehe....

Dah masuk 6 bulan ni maksudnya masa yang sesuai nak bagi Arissa makan...insyaAllah cuti hujung minggu ni dah boleh intro dia dengan solid food...nampak macam dah ready je anak Ibu ni nak makan...kalau orang makan, dia tengokkk je...kekadang mulut dia ikut ngunyah2 jugak hehehe...

Ok la just update sikit je sempena hari ni Arissa dah 6 bulan....Happy 6 months old sayang...yeayyy!!!


2 comments:

adarnadzmie said...

wahhh dah besar la baby arissa...kejap jer..hehe

weeda said...

itu la jap je rasa dah 6 bln..nnt jap je dah setahun..nanti jap je dapat adik lak kot hahaha :P