Tuesday, April 27, 2010

Happy Birthday Mummy

Hari ni 27 April 2010 adalah birthday Mummy saya! Happy Birthday ke 58 buat Mummy tersayang...Semoga diberi kesihatan lebih baik dan diberkati olehNya....

Teringat dulu masa saya nak kawin...mak saya susah hati bila fikirkan saya nak hidup ngan suami di rumah sendiri...dengan kesihatan yang kurang baik..adik2 masih kecil dan bersekolah...dengan mak saya yg tak tau drive hehehe...tapi saya dah janji saya tak kan tinggalkan mak saya dan akan jaga adik2 saya...Nasiblah saya dapat suami yang sangat memahami...kalau orang lain tak faham dan ada yang pertikai kenapa saya masih serumah dengan mak...saya tak amek kisah pon..ada orang bukan tau dan faham pon kan...

Susah senang biarlah saya setia ngan Mummy saya...Saya amat menghargai segala pengorbanan mak saya...kalau saya ditempat Mummy, tak tercapai akal saya boleh ke nak lalui segala pengalaman hidup seperti dia...saya sendiri tak sekuat dan setabah Mummy saya..Iskhh..tulis gini pon dan begenang air mata saya..huhuhu :P

I Love You Mummy...

3 comments:

Shibam Jelita said...

happy birthday mummy, i love u tooo, hahhahaha, tetiba je hakuuuu ! Semoga weeda akan menjadi sekuat mummy ye

Me , Nurul & Harris... said...

Happy Birthday Mummy!!! Esok kite g dinner k... We love u.. Muahhs..
P/s: disebabkan kebarangkalian mummy baca blog ni agak tipis, so ayu tlg sampaikan k..;-)

weeda said...

kak linda - tq kak :)

Nurul - bukan agak tipis...malah tidak ada kebarangkalian langsung hahaha..jumpo esok :P