Wednesday, May 5, 2010

Bukan kerana Adam atau Maya...tapi kerana Amani

Adakah anda peminat slot Akasia @ tv3 kol 6.30 petang tu? Terus terang saya cakap, saya cukup malas nak tengok citer2 yang berepisod ni...Tapi kekadang terfollow jugak sebab bila mak saya tengok saya pon terjoin jugak huhuhu...

Sejak abis citer Na O Mei..tu pon saya x follow setiap episod..dah nak last2 baru saya follow...saya dah berkata pada diri sendiri...ok ni last..lepas citer na o mei ni saya x nak dah tengok drama yang start 6.30pm nih..

Cerita tersebut diganti dengan citer Adamaya...ok awal2 episod memang saya tak tengok langsung...walaupon pelakon2nye best..nekad la kononkannn...huhuhu...sehinggalahhh...

sehingga 1 hari tu saya telah membiarkan tv terbuka dan tertengok cerita Adamaya ni huhuhu....nampak cam best lak citer ni...watak Adam sangat sweet la...realitinya, ada ke suami yg se"cool" itu sentiasa? huhuhu...tapi saya masih x follow...

Pastu ntah episod ke berapa...tengok2 Adam dan Maya dah kawin 5 tahun...dan muncul seorang budak nama Amani...iaitu anak diaorang..

Comel nyeeeee budak sorang nih! dengan suaranya yg husky2 sket tu..dengan kecomelan dia...maka sekarang...saya sudah follow citer Adamaya...semua sebab watak Amani lakonan adik Mia Sara Nasuha...tahniah pada diri sendiri :P

Bila tengok lakonan dia...saya tetiber teringat watak Boo yang citer Monster tu...rupanya memang orang lain pon rasa sama lak hehehe...maybe sebab comel bertocang dua tu :)

Now kat Facebook dah ada fan page dia iaitu Kami peminat adik mia sara ...gambar2 ni pon saya amek dari situ...saya ni jenis malas nak like2 or join group2 kat FB ni...tapi memang budak ni kira terer la..sebab dia saya leh nak follow citer ni hehehe...Ada potensi nak jadi pelakon serba boleh ni...semoga parent dia pandai jaga dia biar da besar boleh jadi pelakon berbakat dan berperangai elok...untung parent dia dapat anak secomel dan sangat berbakat..Selamat Maju Jaya pada adik Mia..

P/s:- kelmarin kebetulan suami saya balik rumah awal dan sempat tengok Adamaya juga..dia tanya saya..apa moral cerita ni yang awak dapat?? dan saya dah bagi jawapan saya hehehe..nak ulasan ke? tunggu citer tu habis dulu la kot ek :)


2 comments:

Diarihatiku1976 said...

lor samalah kita.. akak minat si amani jer .. yg lain hampeh tgk citer tu..

weeda said...

huhuhu comel kan..before ni banyak kuar iklan ni da belakon makin femes :)