Friday, December 3, 2010

Quick Update

Salammm...lamanyaaa saya x bebelog kan...ish..ish...

Oleh sebab blog saya register ngan nufnang...saya dah kena warning la sebab tak update hehehe...sayang pulak kalo dibiarkan blog ni terbiar begitu aje kannn...kang tetiba nufnang dah delete saya camana...walopun kutipan yg saya dapat tak lah ratus-ratusan atau ribuan macam korang...tapi ada lah jugak dik oiiii...dah dekat 2 tahun lebih bebelog tapi pe yg ada macam duit tabung budak sekolah je hahahaha :p

Nanti la pas ni saya cuba update balik...saya memang nak update blog saya ni...tapi ntah la atas sebab2 tertentu macam tak terajin lak huhuhu...bukan la sebab si nufnang...tapi memang sayang lak kalo dibiarkan je belog ni...

Ok nanti saya update hokayyy!!! percaya tak?? hihihihi :p

No comments: