Monday, October 4, 2010

Majlis Nikah

Alhamdulillah pada 18 September 2010 adik saya si Pochue tu da selamat menjadi isteri orang...ish ish...da kahwin dah adik saya..adik yang selalu saya buli2 dulu huhuhu....ok so ni ada sket gambar2 masa majlis tersebut...buat majlis kecik2 je..hanya dihadiri ahli keluarga dan kawan rapat adik saya...majlis kecik pon hampir 80 orang yang hadir :)

Barang hantaran yang tetiber banyak...mula2 plan tak payah sebab nak nikah je...pas tu plan dalam 3 hantaran...sudahnya 5 dibalas 7 kalo x silap saya la...nanti kenduri bulan 12 ada lagi hantaran kot...huhuhu...tahniah kepada Along saya yang begitu gigh membantu untuk urusan hantaran hehehe

Adik saya yang control senyum...diapit oleh 2 kakaknye...saya rasa macam terharu je masa ni..rasa saya lak yang nak nagis...kalo ada sorang yang start nangis..confirm saya da meleleh air mata jugak huhuhu..poyo ngalahkan pengantin :P

Suasa semasa nak akad nikah...penuh rumah kami yang comel tu ;)

Semasa akad nikah...lafaz 2 kali baru sah..alhamdulillah

Last sekali...gambar pengantin dengan Mummy saya...Lega hati kami da selamat semuanya...now tengah sibuk plan untuk kenduri bulan 12 pulak...Seminggu lepas nikah tu, adik saya dah balik semula ke UK untuk teruskan pengajiannya...kesiannn huhuhu...papepon tahniah saya ucapkan dan semoga mereka bahagia selamanya...

Terima kasih saya ucapkan kepada semua yang hadir terutamanya keluarga mertua saya yang datang dari Pahang...terima kasih kepada semua yang terlibat untuk menjayakan majlis ini...semua yang terlibat pon ahli keluarga sendiri jugak hehehe...mudah2 kenduri bulan 12 nanti berjalan dengan lancar..insyaAllah :)

p/s: Nampaknye bukan sahaja Mummy saya gembira dapat menantu baru...tapi...ada lagi satu berita hehehe ;)

4 comments:

rohaadam said...

Tahniah both of u.....esp ko ida....take care...x sbr nak tunggu mei 2011....

Anonymous said...

x sabar nya nk buli budak kcik lagi....

nasa said...

tq angah for the post..

congrats!!! :)

Anonymous said...

nape x announce lagi kt cni..huhu...xsabo tggu taun depan....................