Friday, December 31, 2010

Bye bye 2010...Hye Hye 2011 :)

Sementara menunggu (tak la tunggu sangat pon hehee) tahun 2010 melabuhkan tirainya, dan 2011 akan menjelma...saje buat sikit coretan di belog ni dikala kebusanan...

Kurang sihat lak di hujung tahun ni...dah 2 hari mc dan kebetulan hari ni cuti sempena kejayaan Malaysia yang muncul juara di Piala Suzuki AFF 2010 malam kelmarin...sayang tak dapat tengok tv sebab ada dinner bersama boss besar malam tu sempena tamat perkhidmatannya di opis kami...tahun depan dapat boss besar baru lagi...ntah apalah gayanye plak...harap2 ok la...riso jugak ni huhuhu :P



Para2 suami je gigih pergi tengok di skrin yang disediakan...hotel pon da ala2 kedai mamak dengan sorakan...hehehe...rasanya mana2pon meriah kot tengok bola malam tu...anyway Tahniah pada pasukan Malaysia..semoga terus sukses dan disanjung dan jangan nanti bila dah kalah bebila next time bukan main plak orang keji...biasala tu kan...huh...

Berbalik kepada tahun 2010...macam biasalah, ada yang best dan ada yang tak best...ada yang dijangka, ada yang tak dijangka langsung...kita merancang Dia juga yang menentukan kan?

So harap2 tahun 2011 ni lebih membawa kebahagiaan dan keberkatan...dan insyaAllah bulan Mei tahun depan juga saya bakal melahirkan anak sulong saya (cecece dan dan anak sulong hehehe) Semoga selamat semuanya..doa2kan saya ye...inilah perkara yang saya tak kan lupakan untuk tahun 2010..rezeki yang ditunggu 4 tahun lebih..alhamdulillah terima kasih Ya Allah...(nanti saya wat entry khas untuk ni hehehe)

Ok tu je... Welcome 2011 :)


2 comments:

dina said...

cepat2..nak entry pasal baby plak..huhu..

weeda said...

eh mak dina baca jugak blog ni yee hehehe...ok2 nnt akan di update :P