Friday, February 12, 2010

Selamat Bercuti!

Rasa tak sabar plak tunggu nak cuti raya tahun baru cina nih...dah lah dapat cuti 4 hari kan...mesti memasing dah ada plan ngan family untuk cuti ni kan? Semua happy jer hari nih...nanti dah hari Selasa depan mesti masing2...alaaa dah habis dah cuti? esok nak keje dah??huhuhu...biasa la tu kan :P

Cuti kali ni memang tertunggu2 jugak sebab lepas ni, setiap Sabtu sampai hujung bulan Mac berkemungkinan besar aku bekerja! nak kata confirm pon ye jugak kan huhuhu...InsyaAllah hari Ahad ni aku balik ke kampung mertua di Pahang sehingga hari Selasa...dan hari Selasa tu kenalah cari mood balik nak mula bekerja keesokan harinyekan...hahaha :)

Malam semalam, aku gi Puchong melawat Roha yang dah dapat 2nd baby...yang seronoknyer tentulah dapat jumpa ngan kengkawan lama aku...Padel, Ain dan Heny je yang join...Shida lak masih kat Terengganu...Walaupon dapat jumpa tak lah lama mana memandangkan masing2 kerja hari ni tapi cukuplah dapat bejumpa dan berkumpul sesama kami...

Aku tumpang gembira melihat kengkawan aku bahagia dan sempat juga mendengar dan berkongsi masalah kengkawan aku ni...Ye laa, masing2 dah ada family sendiri...jumpa pon dah jarang2...time2 berkumpul ni lah nak kongsi sumer citerkan...Semoga masing2 gembira dan bahagia hendaknye :)

Oh ye! Buat kengkawan yang minat Fahrin Ahmad dan Misha Omar...citer dua entry yang aku buat before nih, akan ditayangkan malam ni 12/02/2010 , jam 10.00 malam kat TV2..tajuk dia "Tiada Lagi". Selamat menonton yer...kalo aku tak ngantuk aku pon nak tengok citer ni hehehe :)

Selamat bercuti sumer! :)

2 comments:

Diarihatiku1976 said...

lor.. nak tgk ni.. dekat je ngan umah kita ekk... ahakssss

weeda said...

Kak Ina - yer...hehehe..Selamat menonton..free promo lak utk citer ni :P