Monday, July 18, 2011

Hello World! Presenting...

Pada 24 Mei 2011 yang lepas, saya telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan di Hospital Putrajaya pada jam 9.55 pagi, berat 3.2 kg...

kita tengok je gambar2 ni dulu...nanti kalo rajin saya citer lak pengalaman bersalin saya...

Dear world...presenting...Arissa Qaisara.... zuriat yang ditunggu2 setelah 5 tahun saya mendirikan rumahtangga...Thank you Allah for this miracle!

Arissa dan Ibu...ohhh saya dah jadi Ibu! macam tak percaya....Inilah orangnye yang selalu tendang2 perut saya tu...orang yang selalu wat saya risau, dia ok ke kat dalam tu hehehe...selamat lahir ke dunia sayang...syukur Alhamdulillah..

Arissa dan Ayah..Ohh suami saya dah jadi seorang Ayah! sempat lagi lepas deliver tu saya salam ucap tahniah kat suami sendiri sebab dah jadi Ayah hehehe...Rasa syahdu betul bila tengok renungan Ayah tu...lama Ibu ngan Ayah tunggu saat2 ni...

Arissa dan Tok Walid ngan Tok Ma....Arissa cucu perempuan pertama belah Ibu ngan Ayah...


1st pic Ibu dapat snap masa Arissa buka mata...nama Arissa, ayah yang bagi tau...Arissa bermaksud semangat yang kuat , Qaisara pulak maksudnye puteri....Inilah puteri Ayah dan Ibu! Sayanggg Arissa :)

6 comments:

Shibam Jelita said...

arissa comeyyyyyyy ! update lah selalu selalu selalu, hahaha

adarnadzmie said...

tahniah dari akak... comeynya...

weeda said...

kak linda...mmg update pasal dak ni je la kang hehehe

tq kak normi :)

Wife to Firdaus Ghazali said...

wah cutenya baby ;) saya da dkt 4tahun menanti,masih blum ada rezeki...saya tau apa perasaan weeda skrg...mesti happy gila...ya la kan...penantian dah berakhir n berbaloi dgn mendapat baby yang sihat&sempurna...aminnnn

apapun,selamat berpantang.aminnn...doakan saya juga ya ;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

tahniahhh...comey sungguh la arissa nihhh...mesti dh besar nanti cantik....

weeda said...

zie - tq...sabar banyak2 ye, 1 hari nnt mesti sampai giliran awak jgk...saya faham apa awak rasa..jgn putus asa dan banyak2 bedoa ok :)


kak RM - tq...yg penting harap2 akhlaknya pon cantik bila dah besar nnt..insyaAllah ;)