Tuesday, May 17, 2011

pergi Glory beach Resort, Port Dickson

Ni nak citer percutian mengejut kami hehehe...Sebelum mak saya kena masuk ward untuk operation, kami adik beradik pakat bawak jejalan..Mummy saya kata nak gi laut...so kami ke Port Dickson je la..Survey2 last gi kat Glory Beach Resort je..adalah dapat diskaun sket sbb govt staf hehehe...

Mummy saya ni kalo bejalan tempat dekat2 je..Port Dickson pon dah jauh pada dia huhuhu...saya kata kalo nak dekat, mana la ada laut kat Kajang ni kan hehehe...

Peneman setia Mummy saya...Chik Nong...mekasih Chik sebab selalu temankan Mummy...ini je la sorang2nye kakak Mummy saya...

Yang paling seronok tentulah adik saya 2 orang ni dan anak buah saya Harris...Kami gi jap je 2 hari 1 malam...

Kami adik beradik...percutian kali ni harapan kami dapatlah tenangkan sikit perasaan Mummy...Minggu depannya mak saya terus kena masuk ward selama 2 minggu mcm yang saya citer kat entry sebelum ni...

No comments: