Monday, January 7, 2013

Salam Tahun Baru 2013

Assalamualaikum....

baru berkesempatan nak update blog di tahun baru hehehe...

kadang2 apa yang kita impikan dan berazam tu kita masih tak dapat2...dan apa yang kita tak jangkakan..itulah yang kita dapat...paham ke? ok kalau tak paham buat2 paham je la hahaha

ok serius tak tau nak update apa...tapi nak juga update :P

sejak dua tiga menjak ni asal update je promosi durian crepe kan...tak pon citer pasal kuih2 tempahan...nak wat camana dah kata blog sendiri boleh la wat promosi sesuka hati hihihi...nak tag2 orang kat facebook nanti ada yang tak suka pulak kan...i'm sorryyy  ;)

ok la nanti pape saya update lagi. Selamat Tahun Baru 2013 untuk semua ;)




No comments: