Wednesday, October 3, 2012

Tempahan Cheese Tart, Apam Polkadot dan Talam :)


Salam....sebelum ni saya bercadang nak buat blog yang lain untuk bisnes kecil saya ni...tapi bila orang google lebih ramai yang datang ke blog ni huhuhu...so blog ni dah campur aduk lah nampaknye hehehe...macam ada orang kisah nak kena explain pulak kan hehehe ;P

Ok la bercerita tentang jualan yang saya buat sekarang ni alhamdulillah...tak de la banyak...tapi adalah juga tempahan sikit2...selalunye bila dah siap buat tempahan, saya akan ambil gambar untuk masukkan dalam facebook...yang kelakarnye mak saya dah beberapa kali tanya kenapa nak ambil gambar banyak kali? kuihnye sama rupanye itu jugak hehehe...manalah mak saya nak tau kan saya dapat customer dari internet secara online ni huhuhu...

Antara tempahan yang saya terima baru2 ini....letak sikit2 je...bak kata mak saya...rupanye itu jugak hehehe 








Selain cheese tart, ada juga orang tempah apam polkadot...dan baru2 ni juga saya ambil tempahan kuih talam keladi dan seri muka. Alhamdulillah setakat ni semua berpuas hati.

Buat sepenuh masa ke? Tak kerja dah? ehh...saya masih kerja la....ini part time saje...kena lah korbankan waktu malam sikit...kalau tempahan lebih sikit korbankan cuti pulak huhuhu...sekarang saya masih mencari ilmu dan tempahan yang saya ambil pon terhad sebab kekangan masa...tapi insyaAllah selagi ada rezeki saya adalahkan.

Berminat nak buat tempahan? harganya berapa? boleh email ke weedadelights@ymail.com atau PM di facebook ya. Jemput like page saya di Cheese Tart - Weeda's Delights . Terima kasih ;)


3 comments:

JaSSNaNi said...

alhamdullillah.. selamat berbisnes ye.. :) moga lebih maju nanti.. :) saya pun suka cheese tart.. dah pandai wat dah skrg ni.. :) ehehehehe

weeda said...

terima kasih..awak memang rajin masak macam2 hehehe ;)

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)